Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته گذشته 11 زمینلرزه در استان خوزستان با بزرگای 2.5 تا 4.6 به ثبت رسید و علاوه بر آن شوقان استان خراسان شمالی، زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.8 و جوکار استان همدان  زلزله 3.9 را تجربه کردند.

به گزارش ایسنا، در هفته ای که گذشت در قلعه جواجه استان خوزستان زمینلرزه‌هایی به بزرگای 4.6 و 4.2، رویدر استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 و خوسف استان خراسان جنوبی زمینلرزه‌ای به بزرگای 4.6 به ثبت رسید.

علاوه بر آن قیر استان فارس زلزله‌ای به بزرگای 3.3 ، هجدک استان کرمان زلزله 3.5، شوقان استان خراسان شمالی زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.8 و جوکار استان همدان  زلزله 3.9 را تجربه کردند. جزئیات زمینلرزه‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه 17 مهر

در قلعه جواجه استان خوزستان زمینلرزه‌ای به بزرگای 4.6 در عمق 14 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 35 کیلومتری قلعه خواجه و 61 کیلومتری ایذه استان خوزستان و 36 کیلومتری چلگرد استان چهارمحال وبختیاری بوده است. زلزله 2.5 از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

در خانه زنیان استان فارس زلزله 2.9، بافت استان کرمان زلزله 2.8، اردبیل استان اردبیل زلزله 2.7 و رامهرمز استان خوزستان زلزله 2.5 رخ داد.

یکشنبه 18 مهر

در خوسف استان خراسان جنوبی زمینلرزه‌ای به بزرگای 4.6 به ثبت رسید که عمق آن در 8 کیلومتری و کانون رومرکز این رخداد لرزه‌ای در 61 کیلومتری خوسف، 68 کیلومتری مود و 70 کیلومتری بیرجند این استان گزارش شد.

در قلعه خواجه استان خوزستان زلزله 2.7 و 2.9، کوار استان فارس زلزله 2.7، طرود استان سمنان زلزله 2.6، چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله 2.9 رخ داد و رویدر استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای 4.6 در عمق 18 کیلومتری را تجربه کرد که کانون آن در 10 کیلومتری رویدر و 53 کیلومتری بندر خمیر استان هرمزگان و 54 کیلومتری درز استان فارس بوده است. زلزله 2.8 از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

دوشنبه 19 مهر

در تخت استان هرمزگان زلزله 2.8، آران و بیدگل استان اصفهان زلزله 2.9، چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله 2.6، بهاباد استان یزد زلزله 2.6، خشت استان فارس زلزله 2.9 به ثبت رسید.

قلعه خواجه استان خوزستان با زلزله‌ای به بزرگای 4.2 لرزید. عمق این زلزله در 7 کیلومتری و کانون آن در 26 کیلومتری قلعه خواجه و 55 کیلومتری مسجد سلیمان  استان خوزستان و 44 کیلومتری چلگرد استان چهارمحال وبختیاری بوده است. زلزله 2.9 از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

زلزله 3.5 هجدک استان کرمان از دیگر رخدادهای لرزه‌ای روز 19 مهر ماه است که در عمق 16 کیلومتری رخ داد و کانون رومرکز این زمینلرزه در 11 کیلومتری هجدک، 13 کیلومتری خانوک و 21 کیلومتری چترود این استان گزارش شد.

در قیر استان فارس زلزله‌ای به بزرگای 3.3 در عمق 21 کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در 7 کیلومتری قیر،10  کیلومتری افزر و  34 کیلومتری دوزه این استان بوده است.

شوقان استان خراسان شمالی زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.8 در عمق 8 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 7 کیلومتری قیر، 10 کیلومتری افزر و 34 کیلومتری دوزه این استان بوده است.

کنار تخته استان فارس با زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.2 در عمق 10 کیلومتری لرزید که کانون آن در 8 کیلومتری کنار تخته و11 کیلومتری خشت استان فارس و 12 کیلومتری وحدتیه استان بوشهر گزارش شد.

سه شنبه 20 مهر

فیروزآباد استان فارس با زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.8 در عمق 22 کیلومتری لرزید و کانون آن در 17 کیلومتری فیروز آباد، 29 کیلومتری فراشبند و 35 کیلومتری میمند این استان بوده است.

در بالا ده استان فارس زلزله 2.7، قلعه خواجه استان خوزستان زلزله 2.5، هجدک استان  کرمان زلزله 2.8 و  نوده خاندوز استان گلستان زلزله 2.8 رخ داد.

در جوکار استان همدان بعد از زلزله 3.9 زمینلرزه دیگری به بزرگای 3.7 در عمق 12 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 10 کیلومتری جوکار، 21 کیلومتری سامن و 22 کیلومتری ملایر این استان بوده است.

چهارشنبه 21 مهر

در گرمسار استان سمنان زلزله 2.5، قصرشیرین استان کرمانشاه دو زلزله 2.5، تازه آباد استان کرمانشاه زلزله 2.6، قلعه خواجه استان خوزستان زلزله 2.6، چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله 2.5، آذرشهر استان آذربایجان شرقی زلزله 2.7 به ثبت رسید.

در زهکلوت استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای 3 در عمق 10 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 20 کیلومتری زهکلوت، 52 کیلومتری رودبار و 56 کیلومتری مردهک این استان بوده است.

پنج شنبه 22 مهر

حسینیه استان خوزستان با زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.2 در عمق 11 کیلومتری لرزید و کانون آن در 22 کیلومتری حسینیه و 37 کیلومتری اندیمشک استان  خوزستان و 33 کیلومتری مورموری استان ایلام بوده است.

در لامرد استان فارس زلزله 2.8، لیسار استان گیلان زلزله 2.7، گتوند استان خوزستان زلزله 2.9، چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌های 2.7 و 2.8 به ثبت رسید.

سالند استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگای 3.7 در عمق 10 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 12 کیلومتری سالند، 17 کیلومتری گتوند و 28 کیلومتری لالی این استان گزارش شد.

گنبد کاووس استان گلستان زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.1 در عمق 10 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 6 کیلومتری گنبد کاووس، 18 کیلومتری نگین شهر و 20 کیلومتری مینودشت این استان بوده است.

جمعه 23 مهر

در گزیک استان خراسان جنوبی زلزله 2.5 رخ داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین لرزه چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله قلعه خواجه استان خوزستان دیگر رخدادهای لرزه ای کیلومتری رخ داد و کانون کیلومتری را تجربه استان خوزستان زلزله 2 زلزله ای به بزرگای استان بوده استان فارس زلزله 2 عمق 10 کیلومتری بزرگای 4 6 استان هرمزگان استان خراسان کانون آن استان کرمان ثبت رسید 6 کیلومتری 7 کیلومتری 8 کیلومتری گزارش شد زلزله 2 5 زلزله 2 8 زلزله 2 7 زلزله 2 6 زلزله 2 9 زلزله 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک خواهیم داشت.

سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل شاهد بارندگی خواهیم بود.

لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

کد خبر 6097716 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • دماوند لرزید
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور
  • بندرچارک لرزید
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند