Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@02:34:36 GMT

ثبت ۴ زمینلرزه بزرگتر از ۳ در کشور

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۲۲۱۵

ثبت ۴ زمینلرزه بزرگتر از ۳ در کشور

در هفته گذشته استان‌های خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی با زلزله‌هایی بزرگتر از ۳ لرزیدند.

به گزارش ایسنا، در هفته گذشته جایزان استان خوزستان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۶، میداود این استان با زمینلرزه ۳.۳، تسوج استان آذربایجان شرقی با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۷ و خور استان اصفهان با زلزله ۳.۹ لرزیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات زمینلرزه‌های هفته گذشته به این شرح است.

شنبه ۱۳ شهریور

در راور استان کرمان زلزله ۲.۵، در سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۹، در قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸، در سنخواست استان خراسان شمالی زلزله ۲.۹ و در ماکو استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

یکشنبه ۱۴ شهریور

در قلعه خواجه استان خوزستان زلزله ۲.۶، در خانه زنیان استان فارس زلزله ۲.۵، در اردکان استان فارس زلزله ۲.۸، در الوان استان خوزستان زلزله ۲.۹ و در تربت حیدریه استان خراسان رضوی زلزله ۲.۵ رخ داد.

جایزان استان خوزستان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۱۱ کیلومتری لرزید و کانون آن در۲۹  کیلومتری جایزان، ۳۰ کیلومتری صیدون استان خوزستان و ۲۹ کیلومتری لیکک استان کهگیلویه وبویر احمد بوده است.

دوشنبه ۱۵ شهریور

میداود استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد و کانون رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۲۷ کیلومتری میداود، ۲۹ کیلومتری جایزان و ۳۰ کیلومتری رامهرمز این استان گزارش شد.

خور استان اصفهان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۹ در عمق ۲۱ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۸۸ کیلومتری خور، ۹۷ کیلومتری فرخی استان اصفهان و ۹۴ کیلومتری عشق آباد استان خراسان جنوبی به ثبت رسید.

ساغند استان یزد زلزله ۲.۶، سلماس استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۹، قاسم آباد استان خراسان رضوی زلزله ۲.۹ و راین استان کرمان زلزله ۲.۶ را تجربه کردند.

سه شنبه ۱۶ شهریور

در سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۸، در شهداد استان کرمان زلزله ۲.۸ و در نهبندان استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۶ رخ داد.

چهارشنبه ۱۷ شهریور

در قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۹، در دوگنبدان استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۲.۹، در کلوانق استان آذربایجان شرقی زلزله ۲.۶ و در گندمان استان چهار محال وبختیاری زلزله ۲.۵ گزارش شد.

پنج شنبه ۱۸ شهریور

در تسوج استان آذربایجان شرقی بعد از ثبت زلزله ۲.۸، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۲ کیلومتری رخ داد و مرکز آن در ۱۸ کیلومتری تسوج و ۳۲ کیلومتری کشکسرای استان آذربایجان شرقی و ۲۷ کیلومتری خوی استان آذربایجان غربی بوده است.

در وایقان استان آذربایجان شرقی زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

جمعه ۱۹ شهریور

بجنورد استان خراسان شمالی زلزله ۲.۸، قاسم آباد استان خراسان رضوی زلزله ۲.۹، سومار استان کرمانشاه زلزله ۲.۹، ازگله استان کرمانشاه زلزله ۲.۹ و باشت استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۲.۹ را تجربه کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین لرزه رخدادهای لرزه ای در هفته گذشته استان آذربایجان غربی زلزله ۲ استان آذربایجان شرقی استان کرمان زلزله ۲ بزرگای ۳ استان خوزستان استان خراسان زلزله ۲ ۹ زلزله ۲ ۸ زلزله ۲ ۶ زلزله ۲ ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رزمی روز سه‌شنبه در جلسه کمیسیون نظارت بر امنیت گردشگری خارجی که در محل استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، اظهار کرد: تعداد ۹۵ هزار گردشگر خارجی در سال گذشته به استان وارد شده است، بر این اساس تأمین امنیت و تسهیل فرآیند سفر گردشگران ورودی به استان از مهمترین راهکارها برای مقابله با جو ایران‌هراسی ایجاد شده توسط کشورهای استعمارگر است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی از ۶۳ کشور بوده است که عراق، ترکیه، چین، جمهوری آذربایجان، روسیه، ایتالیا، ازبکستان و ارمنستان به ترتیب بیشترین تعداد گردشگران ورودی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: برگزاری تور آشناسازی خارجی، حضور استانی در نمایشگاه گردشگری سلامت عراق و نمایشگاه‌های بین‌المللی تبریز و تهران از مهمترین رویدادهای مرتبط با جذب گردشگران خارجی در سال گذشته بود که با رشد پنج درصدی ورود گردشگران خارجی به استان همراه بود.

رزمی با تاکید بر مقابله با پدیده ایران‌هراسی، گفت: برگزاری تورهای آشناسازی با هدف ارائه تصویری واقعی از امنیت کشور ایران و به دنبال جذب گردشگران خارجی از مسائل حائز اهمیت در حوزه گردشگری خارجی است.

کد خبر 6099831

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی