Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@22:48:11 GMT

جزئیات زمین لرزه ۴.۴ در شوئیسه استان کردستان

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۹۴۵

جزئیات زمین لرزه ۴.۴ در شوئیسه استان کردستان

پسلرزه‌های زمینلرزه ۵.۹ بندر گناوه که در روز ۲۹ فروردین ماه جاری رخ داده‌، همچنان در این منطقه ادامه دارد.

در هفته گذشته علاوه بر ادامه دار بودن پسلرزه‌های زمینلرزه ۵.۹ بندر گناوه استان بوشهر در شوئیسه استان کردستان در مجاورت گسل اصلی جوان زاگرس زمینلرزه‌ای به بزرگای ۴.۴ رخ داد.

پسلرزه‌های زمینلرزه ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ بندر گناوه که در روز ۲۹ فروردین ماه جاری رخ داده‌، همچنان در این منطقه ادامه دارد، به گونه‌ای که در روز ۲۲ اردیبهشت ماه جاری زلزله‌ای به بزرگای ۴.۴ در این منطقه به ثبت رسید. همچنین زیارتعلی استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ را تجربه کرد.

رستم آباد استان گیلان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ را تجربه کرد.

علاوه بر آن در شوئیسه استان کردستان زلزله‌ای به بزرگای ۴.۴ رخ داد که بر اساس گزارش دکتر علی بیت اللهی، رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی رومرکز این زلزله در مجاورت گسل اصلی جوان زاگرس است. جزئیات زمینلرزه‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه ۱۸ اردیبهشت

در شوئیسه استان کردستان زلزله‌ای به بزرگای ۴.۴ در عمق ۶ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۷ کیلومتری شوئیشه و ۱۹ کیلومتری سرو آباد استان کردستان و ۲۹ کیلومتری نودشه استان کرمانشاه بوده است.

در امام حسن استان بوشهر زلزله ۲.۶، بندرگناوه استان بوشهر زلزله‌های ۲.۵ و ۲.۷ و در نجف شهر استان کرمان زلزله ۲.۶ به ثبت رسید.

یکشنبه ۱۹ اردیبهشت

در بندرگناوه استان بوشهر بعد از یک زلزله ۲.۵، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۸ در عمق ۸ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۲۳ کیلومتری بندر گناوه، ۳۰ کیلومتری امام حسن و ۳۳ کیلومتری بندر ریگ این استان گزارش شد. زلزله‌های ۲.۸، ۲.۶، ۳.۲ در عمق ۸ کیلومتری و ۳.۶ در عمق ۱۲ کیلومتری از دیگر رخددهای لرزه‌ای این منطقه است.

میامی استان سمنان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۳۹ کیلومتری میامی و ۵۳ کیلومتری بیارجمند استان سمنان و ۵۶ کیلومتری جاجرم استان خراسان شمالی گزارش شد.

دوشنبه ۲۰ اردیبهشت

در لیکک استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۲.۷، بندر گناوه استان بوشهر زلزله‌های ۲.۷ و ۲.۸ و ۲.۵، کلاته خیج استان سمنان زلزله ۲.۸، علی آباد استان گلستان زلزله ۲.۷، گوریه استان خوزستان زلزله ۲.۹ و در بهاباد استان یزد زلزله ۲.۵ رخ داد.

کوهبنان استان کرمان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۹ کیلومتری کوهبنان و ۴۷ کیلومتری کیانشهر استان کرمان و ۴۵ کیلومتری بهاباد استان یزد گزارش شد.

سه شنبه ۲۱ اردیبهشت

در بندر گناوه استان بوشهر زلزله‌های ۲.۵ و ۲.۸، بروجرد استان لرستان زلزله ۲.۹، دهبارز استان هرمزگان زلزله ۲.۶ و در داورزن استان خراسان رضوی زلزله ۲.۸ رخ داد.

زیارتعلی استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۲ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۲۰ کیلومتری زیارتعلی، ۳۱ کیلومتری دهبارز و ۳۴ کیلومتری بیکاه این استان گزارش شد.

چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت

سفیدسنگ استان خراسان رضوی زلزله ۲.۷، سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۵ و شبانکاره استان بوشهر زلزله ۲.۷ را تجربه کردند.

بندر گناوه با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۲۴ کیلومتری لرزید. زلزله ۳.۹ در عمق ۹ کیلومتری، ۴.۴ در عمق ۷ کیلومتری و زلزله ۲.۹ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

رستم آباد استان گیلان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۸ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۲ کیلومتری رستم آباد، ۱۵ کیلومتری توتکابن و ۱۷ کیلومتری رودبار این استان گزارش شد.

پنج‌شنبه ۲۳ اردیبهشت

در بندر گناوه استان بوشهر بعد از زلزله ۲.۶، زلزله دیگری به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری به ثبت رسید. در این منطقه همچنین زلزله ۲.۷، ۲.۹ و ۲.۶ رخ داد.

در قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ و در امام حسن استان بوشهر زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

حاجی آباد استان هرمزگان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۴۴ کیلومتری حاجی‌آباد استان هرمزگان، ۶۴ کیلومتری ارزوئیه استان کرمان و ۶۹ کیلومتری دوبرجی استان  چفارس بوده است.

جمعه ۲۴ اردیبهشت

در رودبار استان کرمان زلزله ۲.۶، حاجی آباد استان هرمزگان زلزله ۲.۵ و در بندر گناوه استان بوشهر زلزله ۲.۵ رخ داد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گناوه استان بوشهر زلزله بندر گناوه استان بوشهر زلزله ای به بزرگای ۳ استان هرمزگان زلزله استان بوشهر زلزله ۲ بزرگای ۴ ۴ کیلومتری لرزید کانون آن استان کرمان زلزله های ۲ ثبت رسید ۹ کیلومتری ۷ کیلومتری آباد استان زلزله ۲ ۵ زلزله ۲ ۶ زلزله ۲ ۷ گزارش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!

ایتنا - آژانس فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرد برای نخستین بار در تاریخ، موفق به دریافت یک پیام لیزری از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین شده است.
این پیام که از سوی فضاپیمای سایکی ناسا ارسال شده، نشان دهنده موفقیت آمیز بودن آزمایش ارتباطات نوری فضایی در فواصل دور است.

سخنگوی ناسا در این رابطه گفت: دریافت این پیام لیزری از فاصله ۱۴۰ میلیون مایلی زمین یک شاهکار چشمگیر محسوب می‌شود که می‌تواند راه را برای ماموریت‌های آینده به سیاره سرخ هموار کند.

ارتباطات نوری فضایی که به وسیله سیستم "ارتباطات نوری فضای عمیق" (DSOC) ناسا انجام می‌شود، امکان انتقال داده‌ها، اطلاعات علمی پیچیده و تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا را با سرعت بسیار بالاتر از ارتباطات رادیویی فراهم می‌آورد.

میرا سرینیواسان سرپرست عملیات این پروژه در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا توضیح داد: ما در روز هشتم آوریل حدود ۱۰ دقیقه از داده‌های فضاپیما را از طریق ارتباطات نوری دریافت کردیم که یک نقطه عطف مهم برای این پروژه محسوب می‌شود.

این آزمایش که در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شده بود، در ابتدا داده‌های آزمایشی را با سرعت ۲۶۷ مگابیت در ثانیه منتقل کرد که با سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند قابل مقایسه است. اکنون با افزایش فاصله فضاپیما، سرعت انتقال داده‌ها به ۲۵ مگابیت در ثانیه کاهش یافته است.

مقامات ناسا می‌گویند: اگرچه این سرعت ممکن است کم به نظر برسد اما از هدف پروژه که اثبات امکان‌پذیر شدن ارسال حداقل یک مگابیت در ثانیه بود، بسیار فراتر رفته است.

جایگزینی ارتباطات رادیویی با ارتباطات نوری، انتقال داده در سراسر منظومه شمسی را با ۱۰ تا ۱۰۰ برابر ظرفیت کنونی امکان‌پذیر می‌کند که این امر به همراه پشتیبانی از تجهیزات علمی با وضوح بالاتر، مأموریت‌های اکتشافی انسانی و رباتیک آینده به سیارات دیگر را بهتر میسر می‌سازد.

دیگر خبرها

  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • بندرچارک لرزید
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد