Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه استاندار استان کرمانشاه با اشاره به نحوه امدادرسانی متفاوت در زمینلرزه ۲۱ آبان ماه سال ۹۶ گفت: متاسفانه بیمارستان اسلام آباد این استان که ۱۰۰ کیلومتر با رومرکز این زلزله فاصله داشت، پس از افتتاح در اردیبهشت ماه سال ۹۶، در آبان ماه بر اثر این رخداد لرزه‌ای فروریخت.

به گزارش ایسنا هوشنگ بازوند در نشست بازخوانی زلزله ۲۱ آبان ماه ۹۶ سرپل ذهاب کرمانشاه با بیان اینکه بر اثر زلزله ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ سرپل ذهاب در سال ۱۳۹۶ تعداد زیادی روستا تحت تاثیر قرار گرفتند، افزود: پس از این زمینلرزه برق قطع شد و به دلیل کوهستانی بودن منطقه و تاریک شدن هوا امکان استفاده از بالگرد در ساعات اولیه این رخداد لرزه‌ای برای امدادرسانی وجود نداشت.

وی ریزش کوه را از دیگر پیامدهای این زمینلرزه نام برد و یادآور شد: بر اثر این پدیده در دو منطقه جاده مواصلاتی "پاطاق" (مسیر سرپل ذهاب به اسلام آباد) و محور ثلاث باباجانی بر اثر ریزش کوه مسدود شدند که در کمتر از ۲ ساعت این دو محور باز شد.

بازوند، با اشاره به تخریب بیمارستان‌ها بر اثر این زمینلرزه، خاطر نشان کرد: متاسفانه بیمارستان اسلام آباد که ساخت آن به مدت ۷ سال و نیم به طول انجامید، بر اثر این زلزله تخریب شد.

به گفته وی این بیمارستان در اردیبهشت سال ۹۶ افتتاح شد و در ۲۱ آبان ماه همان سال بر اثر زلزله فروریخت.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه از این رو مهندسان باید در این زمینه آسیب شناسی کنند، یادآور شد: این بیمارستان حدود ۱۰۰ کیلومتر با رومرکز زلزله ۲۱ آبان ماه سال ۱۳۹۶ فاصله داشته است.

وی اضافه کرد: در سومین سالگرد این زمینلرزه این بیمارستان در حال تکمیل شدن است که این امر نیز نقیصه بزرگی به شمار می‌رود.

بازوند با بیان اینکه امدادرسانی این زمینلرزه بزرگ از امدادرسانی سایر زمینلرزه‌ها متفاوت بوده است، یادآور شد: کلیه مجروحان این زلزله به بیمارستان‌ها منتقل شدند و دلیل سرعت مناسب در امدادرسانی حضور نیروهای نظامی در منطقه بود که به یاری نیروهای هلال احمر شتافتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله سرپل ذهاب بیمارستان اسلام آباد غرب ۲۱ آبان ماه بر اثر سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز